Matte är på Kattis just nu

Tillvaron är konstig… emellanåt har människorna inte någonting att göra och nästan klättrar på väggarna för att de behöver ha JOBB. Sedan nästan minuten därpå har de så mycket på schemat, att vi knappt ser röken av dem??! Varför kan aldrig människor ta en sak i taget?

stmplandekatter Kattjobb…

Igår jobbade matte på stället med influensavaccineringen hela dagen, och i morgon ska hon också dit. Annars brukar hon tillbringa söndagar på Katthemmet, men då har hon bytt och gör ett pass på Kattis idag istället. Sedan är det fullt upp på det där arbetslöshetsprogrammet på måndag och alla dagar matte inte jobbar med vaccinationsservice. Så just nu får hon inte en enda ledig dag…

Tänk att det ska vara så svårt att balansera sin tid – jag hoppas så att matte ska orka allt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte är på Kattis just nu”

 1. Ja visst är det konstigt att det är så här, först ingenting och sen allt på en gång. Tur att matte har dig och Nova så hon blir väl omhändertagen när hon kommer hem! Tasskram

  1. Ja men så har vi en duktig husse också som tycker om att laga mat och försöker se till att det finns nåt på bordet när matte kommer hem. Han glömmer att diska ibland, men det får väl vi hjälpa till att ”katt-diska” lite…
   NosPuss Wikki

 2. Lycka till och glöm inte klappa missarna ; ) Våra har så tråkigt i kylan att det gör ont i de små katta kropparna! De bråkar men inget hjälper : ( Kram Agnes

  1. Ja det är inte lätt att sysselsätta sig om man är van att få gå ut men det blivit för kallt för uteliv! *suckar*
   Innelivet håller på att göra mig fet, usch!
   *suckar*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *