Öppet Hus på Stockholms Katthem 6/12

I morgon söndag kl 13-16 ska du ta tillfället i akt och hälsa på katterna på Stockholms Katthem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kom och köp julklappar, köp lotter, vinn en Vingresa, fika, ät en varm korv, fynda på katternas loppis och mycket, mycket mer på katthemmets populära Öppet Hus, denna gång med jultema! Mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *