Jag blev inte Lussekatt-tävlande

i någon tidning i år, men det gör inget! De 15 katter som tävlar om LuciaKattKronan i Eskilstuna-Kuriren är väl valda finalister, t ex Sotis:

sotis
Katten Sotis är född på samma katthem i Ärla, som min kompis Semlan kommer från! Och så tävlar snyggingen Leo:
leo
Du hittar alla finalisterna här.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *