Du öppnar väl Catlounges adventskalender?

catlounge1
Den här adventskalendern ska du framför allt just nu gå in i lucka ETT och tända ljuset där! För varje tänt ljus doneras 1 kilo kattmat till Kattstallet! Just nu när jag tände mitt ljus så var de uppe i 1987 kilo kattmat! *spinner*

Hoppas det kommer fler luckor som gynnar andra katthem?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Du öppnar väl Catlounges adventskalender?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *