En hisnande känsla

Som ni vet, om ni kikat riktigt långt tillbaka i min blogg, så tycker jag jättemycket om att åka rutschkana! Det killar så mysigt i magen! På lekplatsen alldeles runt hörnet där vi bor finns en precis lagom stor barn-rutsch som jag gärna klättrar upp i och tar en kana nerför…

Samma killande känsla fick jag av hisnande när jag gjorde en djupare analys av den nyss avslutade fototävlingen, som jag skrev om igår, där jag hamnade på 96e plats. Det hade skickats in 4 118 bilder! Vilken ofattbar siffra:

111

Känner ni också hur det killar i magen?

kattskratt1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *