Hurra, toppenbra reportage i NA om katthemmet!

tayo1
Katten Tayo ovan, ordförande Marita och en massa andra katter gör jättebra reklam för Örebro Katthem i dagens NA (Nerikes Allehanda) efter att reportern Herman Nikolic hälsat på. Gå in på den här sidan så får ni se en charmig snutt TV-film med katten Mr Cool!
För er som inte har möjlighet att läsa papperstidningen, där det finns ett större reportage, kan jag berätta att hela framsidan pryds av ett underbart foto av Rutan och Gipsy Quinn, och sedan finns ett stort uppslag med bilder på Bonanza, Omri, Ocarina, BobBon och Rosling! Alltsammans är positivt skrivet och med information om hur man kontaktar om man vill adoptera en katt! Härligt med positiv mediakontakt!

Alltsammans blev ju jättebra, Marita!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurra, toppenbra reportage i NA om katthemmet!”

  1. Så jättebra att tidningen slog upp detta så stort och dessutom refererade till allt hemskt och vidrigt som gjorts mot djur under den sista tiden. Jag ser England som en förebild för hur det borde vara här i vårt land! De har en helt annan syn på vårt förhållande till djuren och allmänheten – i allmänhet (hi-hi, det blev lite kul där) – är snabba med att ringa djurhjälpen om de ser något skadat djur. De verkar också hjälpa till med gåvor till djurhjälpen så att de kan verka snabbt och bra! Något som jag verkligen önskade kunde införas även här i vårt land.
    Stor kram till Wikki & Co.

  2. En jätte bra artikel. Jag snodde tidningen på skolan och kopierade upp den direkt när jag såg den. Så kan jag läsa den om och om igen^^
    kli bakom örat wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *