Vi har fått en vattenfontän!

Äntligen får vi katter eget bubbelvatten! Matte kom hem med en likadan vattenfontän som de här katterna har:

https://youtu.be/Hf_QR_PzUx4
Det är alltså inte jag och Nova på filmen – utan ett par mer vattenvilda missar! Men jag har bara skvättat lite med tassarna – sedan kände jag den goda vattensmaken och drack som en nobel kattdam ska göra: Med små nätta slick! Eget kattbubbel, äntligen.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Vi har fått en vattenfontän!”

 1. det såg ut som att den hade lite dåligt tryck?
  be matte kolla efter,det ska nog gå att ställa in pumpen på min-max flöde…

  1. Det såg lite vått ut – riktigt så blaskigt blev inte mitt första test även om jag slog en hel del med tassen! Jag kom snabbt på hur slickgott det var och spann!
   NosPuss Wikki

  1. Hm ja det var så att Stora matte höll löst i plånboken den här gången hi hi – visst hade vi tur då?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *