En liten bild från vårt bord på ”Kattens Dag”

Örebro katthem fick fin reklam genom att ha bord i två butiker i Örebro i helgen. Så här såg det ut vid det på Pet Products som min matte och Stora matte var med och hjälpte till vid:

__large111
I burarna på kanten stoppade vi in kunder som inte köpte lotter… nej, jag busar! Där satt faktiskt fina Noomi och kattungen Rina den första dagen,  och kattungarna Kaffe och Raket den andra dagen.

__large112

Noomi gick lugnt omkring i koppel och lät sig visas upp i butiken, hon var så lugn och skötte sig perfekt – hon var nog nästan coolare än några av de utställnings-katter som visades i en annan del av butiken! Det var likadant med kattungarna Kaffe och Raket som var med och visade upp sig under söndagen – de var pigga busiga och alerta nästan hela tiden och lockade många till att klappa, fråga och titta!

__large113

Tusen TassKramsTack och NosPussar till kunderna och butikspersonalen som var så generösa! Vi kommer väldigt gärna tillbaka nästa år!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En liten bild från vårt bord på ”Kattens Dag””

    1. Och vi fick en hel baklucka på bilen full med presenter – enhel 10 kilos matsäck var mycket populär, för det var en favoritmatsort, och så massor av andra matpåsar å det var som julafton efteråt på katthemmet! Och en fin katttavla fick vi också!
      *spinner för alla snälla människor*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *