Hur nös katten ut en orm, kan man undra?

prm
Katten Mary-Ann kanske är väldigt glupsk och mer eller mindre svalde en orm hel… Fråga mig inte hur det gick till men kanske ormen var så pass levande att den försökte ta sig ut – den blev i alla fall dinglande med huvudänden före ut ur den stackars kattens nos… Här kan du se hur missen befriades från den jobbiga inneboende:Hon kanske tuggar bättre i fortsättningen???

Men sedan vill jag faktiskt ge ett KLÖS till hussen som tar sig tid att fotografera och filma, istället för att hjälpa sin kisse bli fri från ormen omedelbart!!! Morr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

19 reaktioner till “Hur nös katten ut en orm, kan man undra?”

 1. Vet du, Wikki, jag håller med dig! Vad är det för en husse som springer efter kameran istället för att omedelbart hjälpa sin katt i en svår situation?!? För övrigt reagerar jag med förvåning på att folk inte har begripit att katter inte kan tugga som vi gör… de knipsar sönder maten och sväljer den, och det som inte går att knipsa (som en hal orm) blir alltså svalt som det är… det är ju därför det är så farligt att låta katterna leka med garn, gummisnoddar och liknande! *suckar*

  Till något roligare nu: du har ett brev på väg till dig! Hoppas att jag gissade rätt på ditt efternamn, bara… TACK för din medverkan, hur som helst, och varmt välkommen att tassa ner fler saker till vår lilla tidskrift!

  1. Å jag tycker om att tassa ned saker… men jag har för mig att jag hade mailat våra adresser till Tomtekatten? ^^
   NosPussar Wikki

 2. Klart att det var till Tomtekatten du skickade dina adresser! Men han var snäll och berättade den för mig, så att jag kunde skicka tidningen till dig… tror alldeles säkert att Tomtekatten också skickar något i tid till jul, skall du se!

  Nospuss från sr. Carina, Immas matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *