På söndag är det 1a Kattvent

Vad gör man till första Kattvent?

kattvent

Först av allt så putsar man upp KattventsLjusstaken och sätter ljus i den. Min KattStake kommer från FormoDesign, visst är den söt?

Sedan tar man fram de nybakade LusseKatterna och bjuder sina grannar på fika! Grannar ska man hålla sig väl med, nämligen. Det lönar sig i det långa loppet…

catfeelingthecoldsnow

Advent är ett gammalt ord som betyder ”ankomst” men för de flesta av oss är innebörden rent praktiskt mer en väntan – på julafton och chans att öppna paketen!

Och som vanligt tycker de flesta av oss katter att det roligaste med paket, det är de tomma kartongerna, snörena och de prassliga papperen som vi kan få leka med sedan. Känner ni igen det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “På söndag är det 1a Kattvent”

 1. En så´n söt ljusstake! Matte säger att hon inte törs tända ljus med oss i närheten… (Men det är ju så ROLIGT med kattfnattsrace!) Fast den där ljusstaken var så fin att den kan vara en prydnad.

  Kurr och burr från Findus, Isak och Rasmus.

  1. Man kan ha otända ljus i den?
   Min svansplym lever farligt när det är ljus tända, så sådana har matte i en grej på väggen för säkerhets skull! Bra att er matte är rädd om er alla! *spinner*
   TassKram Wikki

  1. Jepp vi har också pyntat fram: Adventsljusstakesladden har jag provsmakat, den var helt ok. Men matte suckar att jag MISSuppfattat något? Suck.
   TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *