Julklappstips nr 9

candlecat2 Vad vore julen utan ljus? Kattljus?
Candle Cat är handgjord och finns i vitt, svart och ginger. Och är så sött att jag inte skulle ha hjärta att tända ljuskatten!
finbar Detta är Finbar!
dudley1 Och här är Dudley!
Men när kattljusen är för söta – ja, hur gör man då??? Har du samma problem – man eldar en massa vanliga värmeljus istället?

siames wit
De har kattljusen kommer från BuyaCandle.
Jag letade efter svenska kattljus men hittade inga…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Julklappstips nr 9”

  1. VAD SÖTA! här i mitt katthjärta finns inge lust att tända de där ljusen. Och jag tror att min matte inte skulle klara av det heller… Jag har sett och hört att hon har ett fjärilsljus som hon har haft i ungefär ett halvår och hon har fortfarande inte tänt det! NosPuss Rasmus

    1. Matte hade också ett sådant där tjusigt älsklingsljus och det stod i ett fönster, sedan råkade det bli flyttat så att det hamnade i solskenet och… ja du kan ju gissa resten. Men hon ska få julklappar snart och då vet man ju aldrig!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *