Men jag trodde att den var till mig?

Hurra, Stora matte kom idag, som vanligt lastad med påsar med spännande saker. Jag trodde så klart att allt var till mig!!? Vad annat skulle jag tro?

I köket stod en papperskasse som doftade godsaker. Ur den kom påsar med min favoritmjukmat ”Mmmmmmmmmmmmm Whiskas Kyckling” som vi fick till kvällsmat ju… Så jag hjälpte till lite, jag klättrade ned i kassen och öppnade en ljuvligt doftande förpackning alldeles själv! Jag jobbade som katten, det var hård papp att gnaga sig igenom…

Inte kunde jag veta att det var kartonger som matte skulle ta till katthemmet? Förlåt! *snyft* Det var inte meningen att stjäla katthemskatternas mat! Jag bara MISSförstod! Den liksom lockade på mig…

kitekat

Men matte säger att nu när jag öppnat en kartong så får jag helt enkelt lämna min andra låda oöppnad kattmat i byte… ja men så klart jag gör det! Snälla förlåt??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Men jag trodde att den var till mig?”

 1. Va inte lessen stumpan. Jag tycker du är duktig som kan öppna kartonger själv. Det tyder på att du är en intelligent liten katt. Du har säkert någon låda med kattmat (som du inte gillar kanske) som du kan ge istället.

  Kramizzzzzzzzzzz

  1. Jag har bestämt att de ska få en hel låda med mjukismat som jag visst älskar – men då måste ju katthemmets missar också uppskatta dem?! =^:^=
   TassKram Wikki

  1. Ja då, det ska jag göra! Matte var bara suckande en kort stund… sedan skrattade hon. Vad människor är konstiga ibland?
   NosPuss Wikki

 2. haloj Nova!
  viskar: jag gillar dig jättemycket,du är såå snygg,jag tror jag är kär…*visk,visk* säg ingenting till wikki..
  /puss från pip

 3. Klart att du inte menade något illa. Vem kan motstå en kartong med gott i? Du var väldans duktig som öppnade paketet själv. Bara det borde vara värt en belöning.

  1. Me razor blade Wikki opens most things yo! *visar klorna*
   Men jag har faktiskt lämnat massor av kattmat i ersättning nu…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *