Mustaschkatter

m_perser
De här bilderna på sköna mustasch-katter får tala för sig själva. Den svartvite herrn med Chaplinmustasch nedan heter Oreo!
oreo
m_sv_v
Ovan mustasch a li Italia… nedan en morrhårsmustasch!
imgbhm
Har din katt också fin mustasch???! *spinner förälskat*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mustaschkatter”

 1. Ja gillar din mustasch Wikki. Påminner om en sån där vindsnurra man har i trädgården om sommaren :).

  Du påminner om sommaren Wikki!

  1. Men så fint du skriver om mej – nu blev jag jätteglad!
   VindsnurraWikki det gillade jag!
   NosPussar och TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *