Gillar du meloner?

Okej jag inser att frågan kan missuppfattas, ungefär som när jag skrev om ”Wet pussys”… men ta en titt på den här filmen så försåtr du hur jag menar:

https://youtu.be/NJz1kGdnB2g
Vi kanske alla har lite olika fallenhet för vissa grönsaker? Nova (När hon inte sniffar sig hög på husses strumpor…) har en faiblesse för chiliostbågar, purjolöksblast och paprika. Jag håller mig till att dregla lite över mer normala saker som grytbitar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *