Vem kastade in katten?

inkastad

Tänk om någon gjorde så hos dig? Öppnade dörren och bara kastade in en liten katt? Det hände Oskar, 18 år, i Sätofta utanför Höör.

Plötsligt slängde någon in en tigerrandig liten kattunge, berättar Expressen.

”Jag har inte haft hjärta att kasta ut den, man förstår ju inte människor som bara slänger in en kattunge hos någon så där” säger Oskars pappa Gert.

”Jag trodde att det var pappa som kom hem, men så såg jag den lille katten i hallen och tänkte va fan.” berättar Oskar. ”Det verkar inte vara en utekatt, för han sprang på lådan nästan direkt när han kom in. Han är som en liten tiger, jag gillar hans färger!”

Kattungen har ett blått halsband men är inte märkt. Men familjen jobbar mycket och kan inte behålla den – dessutom har de redan en annan katt, Pricken, som inte är lika glad i kattungen och vill inte gå in i huset sedan den kommit. ”Vi ska ringa till Djurens vänner i Lund för att se om de kan hjälpa oss!” säger Gert.

Hoppas den här kissen hittar hem ändå precis som Baggis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vem kastade in katten?”

 1. Antar att man ska vara glad att idioten slängde in kattungen till någon och inte ut den! Suck! Vilka galningar det finns. Tasskram

  1. Ja den hamnade i alla fall hos några som brydde sig om den! Hoppas någon katthem kan hjälpa den vidare!
   NosPuss Wikki

 2. Vad elakt! Varför slänger man bara in en katt sådär i någon annans hem? Kunde de inte lämnat katten på katthemmet direkt?? Vi katter borde lära människorna hur man beter sig när man inte kan ha katten kvar!

  1. Ja du ibland undrar man hur folk fungerar! Men det är nog just det att dom INTE fungerar som dom ska högst upp?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *