Katten Baggis anmälde sig själv hos Djurskyddet!

baggis

I söndags kväll kom en mager liten svart katt och satte sig på trappan till Djurskyddets katthem i Eskilstuna. Han kunde inte ha valt ett bättre ställe…

Fyraårige Baggis försvann den 3/10 och hans familj efterlyste honom i tidningen Folket. De åkte och tittade på åtskilliga svarta katter, men ingen av dem var Baggis.

baggisb

En människa som hamnat totalsnett i ett främmande land kanske söker sig till en kyrka för att få hjälp, eller till polisen eller sitt lands ambassad om det finns någon sådan. Men vart söker sig en katt? Jo, till Djurskyddets katthem såklart! Så i helgen, efter nästan två månader på rymmen satt han plötsligt på katthemmets trapp och vädjade om att få återförenas med sin familj.

Undrar hus Baggis matte Pia kände det när Djurskyddet ringde i måndags och berättade att katten fanns där? Lillhusse Neo och hela familjen blev givetvis mycket glada att få igen sin något tufsiga och magre Baggis. Tidningen Folket berättar solskenshistorien idag och Baggis har fått hela framsidan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Katten Baggis anmälde sig själv hos Djurskyddet!”

    1. Ja tänk ibland blir det bara så RÄTT träffat även för en liten katt! Nu hoppas vi att Baggis håller sig hemma och äter upp sig lite försiktigt i hull och vilar!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *