Du hälsar väl på oss på Kattens Dag?

I helgen är det Kattens Dag – det betyder aktiviteter på många håll i samarbeten mellan katthem och djurbutiker, så även hos oss i Örebro!

logo_o

Vi har fått det angenäma nöjet att ha ett bord hos Pet Products på Ribbingsgatan 9 i Örebro mellan kl 10-14 under både lördag och söndag. Det blir lite Loppis-prylar, lite kattinformation och så finns det fina erbjudanden från butiken så klart! Det kommer att finnas katter att titta på, veterinär Karin är med under lördagen, tipspromenad och glögg + pepparkakor! Jag ska se om jag får följa med! *spinner förhoppningsfullt*

Örebro Katthem finns även på Grizzly, Firmavägen 4B i Marieberg utanför Örebro, på lördag kl 10-17 och på söndag kl 11-17!ai1

bur1

Djurskyddet

 i Eskilstuna (De som räddade söta Baggis) kommer att ha Öppet Hus på sitt eget fina katthem båda dagarna mellan kl 10-14. Passa på att kika in där – det kanske sitter en kisse där och väntar på dig?

kroy

Så här fint rum har varje katt, lätt att hålla rent och fint!

Djurhjälpen i Vaxholm har Öppet Hus och firar Kattens Dag på söndag kl 13-16 med lotteri, fika, och säljer sin fina årskalender!

kalender2

Titta dit, ni som bor i närheten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Du hälsar väl på oss på Kattens Dag?”

    1. I morgon kommer jag nog att skicka med matte mina sparade pälsbollar och se om hon kan byta dem mot nåt bra på Kattens Dag-loppiset?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *