Tack till alla mina TassVänner därute i CyberSpace

blomkatt1

Tack för att ni hjälpte mig att uppfylla min Dröm om 10 000 sidvisningar! Tack Jaana och Jaanas vänner för rolig nattsupport… Tyvärr somnade jag ifrån datorn och såg aldrig riktigt vad räkneverket stannade på – det var 10011 det sista jag såg, och hur mycket av det som Metros system godkänner, det bryr jag mig inte om.

Jag hoppas att ni förstår vad detta med sidvisningarna egentligen betyder: Det är som när en artist kommer upp på scenen, framför sitt nummer och hör applåderna från publiken. En magisk känsla: Alla de här människorna och katterna har SETT mig! Oj!

Mycket är så klart tack vare artikeln som var så fin om mig i tidningen Kattliv… Att bli så vänligt omskriven av sympatiske Åke Steinwall är helt oförglömligt! Tänk att få vara med i en så exklusiv tidning, också det kändes helt förunderligt. Det har gjort den här senaste månaden till succé!

Men kändisskap är en gnista, ett bloss, något kortvarigt. Viktigast för mig är ändå att ha alla er bloggläsare, mina trogna vänner sedan långt tidigare, kvar! När tittarsiffrorna sjunker – för det kommer de att göra – och när spotlighten pekar på någon annan… så kommer jag fortfarande att skriva för katter, om katter, med katter, för er. Katter är livet!

TassKram och NosPuss Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Tack till alla mina TassVänner därute i CyberSpace”

 1. Det är många som försöker hjälpa utsatta katter runt om i vårt avlånga land. Nedan finner ni en länk till Pias blogg på Dalarnas tidningar, hon skriver om djur men mest om katter som är upphittade och omhändertagna. Såna som söker nya hem och som letar efter det hem de kanske kommit bort ifrån. Hon är väl värd att lyftas fram, då hon gör ett bra jobb och hjälper massor av katter, dels att hitta sina ägare men även att få nya hem. Klicka gärna på länken och läs om alla katter, kanske är det någon som känner igen dem.

  http://www.dt.se/blogg/piasblogg/article267719.ece

  Taxkramisar.

  1. Jo då, Pia och jag har hjälpts åt tidigare, hon är en klippa och det är underbart att ha en kattengagerad person på en tidning, det är värt mer än guld!
   TassKram Wikki

  1. Hi hi ja men jag skulle hålla mig vaken till innan midnatt och bevaka totalen men somnade ifrån alltihopa…
   Tusen kramar Wikki

 2. Grattis! Vad kul att det gick!
  Efter artikeln kommer nog läsarantalet fortsätta vara högt! Du får fortsätta att skriva om både roligt och jobbigt. Vi är säkra på att dina inlägg och tankar hjälper till att få upp ögonen på andra människor för hur katten har det. På sikt hjälper det säkert till att höja kattens status eftersom medvetande ökas. Tasskramar

  1. Tror ni verkligen att jag gör så mycket nytta? *rodnar förtjust* Jag hoppas att det stämmer!
   Vad snälla ni är!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *