Dags att vara julpysslig….

En massa människor verkar ha tid att skapa hur mycket som helst, dygnet runt. Åh, tänkte jag, själv gör jag ju absolut INGENTING??? Och så tittade jag runt i bloggen: Nej inte ett dyft har jag skapat – inga häftiga tavlor, inga skulpturer, inga musikverk…. inte ens ett litet broderi???!

crossstitch

…tills det slog mig: Men jag gör ju bloggen???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Dags att vara julpysslig….”

 1. Du har verkligen en jättemysig blogg, men fortfarande är DU med för lite!!

  Tack så hjärtinnerligt för paketet med kattgräs ”från Landet” och 2 reflexer låg det i också, det behövs verkligen i det kompakta mörkret. Jag tror att du är en liten kattängel Wikki! Bara det att du tassar omkring på jorden och sprider glädje! 😀

  1. Det bästa jag vet är att få ge bort saker! *blink blink*
   Jag ska försöka att bättra mig och vara med mer! Stora matte kommer hit i helgen och då blir det massor av fotografering!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *