Wikki the Winner! 10 000!

__1
kork
Det måste vara KattMagi! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Wikki the Winner! 10 000!”

 1. Grattis! Härligt att du har så många besökare!

  Jag måste skryta lite jag ockkså, det ökar i raskt takt med kikandet hos mej med, men kommer inte i tillnärmelsevis i närheten av dina siffror.
  Nu är det natten

  Kramisssssss

  1. Men jag har ju faktiskt haft väldig draghjälp av er mina vänner, och så av att jag fick vara med i tidningen KATTLIV.
   TassKram Wikki

  1. Ja ibland hinner man inte alls det man tänker… med en liten har du säkert händer och tassar fulla!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *