Rosor i november

_662
Ingenting är omöjligt… här på mittenSveriges breddgrad finns fortfarande vackra rosor att plocka. Det betyder också att vädret än så länge varit ”ganska snällt” för de hemlösa katter som fortfarande går ute. Men som helhet betyder det INTE att dessa katter mår bra!

Stöd ditt lokala Katthem!ai

Gå på Kattens Dag på din ort i nu i helgen 28-29 november och se om det finns någon insamlingsbössa eller fodertunna att skänka bidrag i!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Rosor i november”

  1. Självklart ska vi göra det! Ett självklart julklappstips är ju att köpa kalendrar från sitt katthem och ge bort!
    Nosbuff

    1. Jag ska se om jag får följa med på lördag och jobba helt tassligt på Kattens Dag! Matte och Stora matte ska iväg och jag vill följa med! Jag kan ju skriva tassografer?!!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *