Brodera till jul

broderi

En liten jullkatt – bilden jag fick mailad kanske inte är så jättebra, men hoppas du kan få till det ändå?

Det här enkla mönstret skulle jag kunna tänka mig att brodera på en betydligt grannare väv än Verona, och få en minibrodyr att sätta i ett julkort!

Och byter jag kattens färger till två gula nyanser så har jag broderat en Nova!

Att brodera en Wikki tror jag blir betydligt mer komplierat tyvärr. Det går det nog åt en Margaret Sherry till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Brodera till jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *