En rad hittekatter i Dalarna

rd
svart1

Alla de här tre katterna har tagits om hand av polisen och behöver omgående nya hem, för att inte avlivas. De två översta kommer från samma hem, men behöver inte följas åt. Den svarte är lite långhårig och hundvan. Alla tre kattpojkarna är kasterade, sociala och keliga. Vill du veta mer, titta in på Pias blogg på DT eller kontakta Pia på mail mailto:pia.persson@dt.se! Nog förtjänar de en chans till liv?!

En liten sköldpaddsfärgad kattflicka söker också nytt hem, berättar Pia, här är hon:

skld1 Så söt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En rad hittekatter i Dalarna”

 1. Det finns flera ute på den bloggen som saknar hem eller är upphittade. En misse hittades utanför Touringbutiken i Djurås, verkar ha kommit bort helt och hållet. Väldigt många har det varit hela hösten, vi blir förvånade över alla hittekatter. Vi är visserligen två taxar men vi tycker att ni katter har alldeles för låg status. Hur ska vi kunna hjälpa till att ändra på det?

  Taxkramisar.

  1. Ni gör mycket hjälp genom att voffa så här och så kan Pia och jag hjälpas åt! Men det är viktigt bara när man pratar med folk som har attityd att undervärdera katter att man får dem att fatta hur fel de tänker! Så voffa på!
   TassKramar Wikki

 2. Det finns flera ute på den bloggen som saknar hem eller är upphittade. En misse hittades utanför Touringbutiken i Djurås, verkar ha kommit bort helt och hållet. Väldigt många har det varit hela hösten, vi blir förvånade över alla hittekatter. Vi är visserligen två taxar men vi tycker att ni katter har alldeles för låg status. Hur ska vi kunna hjälpa till att ändra på det?

  Taxkramisar.

  1. Ni gör mycket hjälp genom att voffa så här och så kan Pia och jag hjälpas åt! Men det är viktigt bara när man pratar med folk som har attityd att undervärdera katter att man får dem att fatta hur fel de tänker! Så voffa på!
   TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *