Men vad gör man när kisse inte lärt sig spola?


Katten försöker ju så gott den kan?  ”Duktig misse!!!”

(Som uppföljning till tidigare filmer med toalettglada katter – det verkar finnas hur mycket youtube-videos som helst på katters toalettbestyr!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Men vad gör man när kisse inte lärt sig spola?”

    1. Jag skulle tro att det är en långhårskatt som rakats någon månad tidigare, och man lämnat en svanstofs kvar…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *