Klarar jag 10 000 sidvisningar i kväll?

Just nu:
110

…så kanske kanske???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Klarar jag 10 000 sidvisningar i kväll?”

    1. Det är på en månad från den kl 00.01 25e till kl 24 den 24e nästa månad. Det har i alla fall blivit mitt kattliga rekord i kväll. Inte för att jag blir rik på det – för det blir man inte – men för KÄNSLAN!
      Vill!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *