Glada kattanimeringar att njuta av!

0002032d En del blir man bara så glad av!

xkittens2De får mig att spinna förtjust…
katzen
…eller fnissa igenkännande. Det här är Slumpen innan hans ögon blev gröna?
kattskratt  Är det här du, Nea?
kattikoppglitter
Somliga bara glittrar lite – här är en Nova gömd!

Hur ser din älsklings-”giff” ut?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Glada kattanimeringar att njuta av!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *