Niotusenniohundrafemtio sidvisningar – nervöst!

Det skulle ju vara så kul att komma upp i precis 10 000 innan midnatt!

pawswalk1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Niotusenniohundrafemtio sidvisningar – nervöst!”

  1. Vi håller tassarna!
    Vet du hur det går med Vevve, det var länge sedan vi läste något från henne nu. Tasskram

    1. I en kommentar fån Vevvesmatte för ett tag sedan var en positiv rad i alla fall. Jag är där och tjatar om bilder… Det kommer nog snart hoppas jag!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *