Vet du om att du är donator?

Ja, nu menar jag inte det där att varenda katt donerar katthår till sina människor och sin omgivning… Utan det här:donera

 mjau
Om du klickar på den blå rutan kommer du direkt till information om insamlingen till Kattfonden, dit Lantmännen/Doggy (Som gör Mjau kattmat.) alltså ger bidrag! Vilket bra tänk!

Alla andra kattmatstillverkare, vad gör ni???! Och butiker?

På många håll samlar butiksägare och producenter ihop alla sådana kattmats- och kattvaruförpackningar som inte kan säljas, och skänker till katthemmen, vilket är mycket välbehövt. Det kan vara buckliga burkar, skadade förpackningar eller korta datum. En butikskund vill ju inte ha en kattsandspåse där hälften läckt ut, men för katthemmet att få sånt gratis betyder resurser… hur små de än är, så är de alltid välkomna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *