Dags att helgstäda – gör som Max-Arthur

Enjoy the ride!

https://youtu.be/ewdbilSWjaM
En sådan här skulle man ha! Då skulle jag kunna städa upp allt mitt pälshår själv? Men man kanske får akta så att man inte får in svansen i den?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Dags att helgstäda – gör som Max-Arthur”

 1. Åh, så kul, matte óch husse skrattade gott, vi skulle oxå kunna tänka oss en sån sakt. Det verkar som han/hon styr med svansen, det var riktigt häftigt. Tänk vad mycket man kan lära en kisse.

  Hoppas att du får en bra helg med mycket kel och godis.

  Taxkramisar.

  1. Men jag vill absolut INTE åka på våran vanliga dammsugare, fy och usch. Den kan matte gott få kasta ut från balkongen!
   NosPuss Wikki

 2. Åh, så kul, matte óch husse skrattade gott, vi skulle oxå kunna tänka oss en sån sakt. Det verkar som han/hon styr med svansen, det var riktigt häftigt. Tänk vad mycket man kan lära en kisse.

  Hoppas att du får en bra helg med mycket kel och godis.

  Taxkramisar.

  1. Men jag vill absolut INTE åka på våran vanliga dammsugare, fy och usch. Den kan matte gott få kasta ut från balkongen!
   NosPuss Wikki

  1. Ja som tekniskt begåvad katt tror jag att jag skulle gilla att ha en sådan där att åka omkring på!!!
   NosPuss Wikki

  1. Ja ni har så fina ytor hemma hos er, det skulle nog fungera bra… Här hemma hos mig är så fullt av prylar plus att vi har mycket mattor för golven är kalla, så den skulle inte komma så långt… Jag är lite rädd att svansen ska fastna i den också?
   TassKram Wikki

 3. Jag är inte helt aäker på att Max-Arthur gillade det där, han såg ganska skeptisk ut tycker jag… 😀

 4. Men vilken sanslöst rolig film!!
  Önskar mina huliganer till katter kunde städa efter sig själva också!! =)
  Tack för den underbara filmen!!
  Tack för en underbar blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *