Lycka till hos doktorn, husse!

Husse har ont ont ont. Han har varit hos otaliga doktorer och fått allt från piller till piller till piller. Husse har fortfarande ont. Att orka jobba har han emellanåt lyckats med på något konstigt sätt, fastän det gjort honom totalt utmattad.

pxuniversitetssjukhusetorebro

Men idag ska han äntligen in till USÖ för förhoppningsvis start på en ny utredning om sin smärta. Jag håller alla tassar för att det ska leda till något – för det här har hållit på i ett par år nu, och vi blir allihop så ledsna när husse inte mår bra…

Matte suckar ibland när hon lyssnar på andra som gnäller för småsaker som lite hosta och feber. De vet inte hur det är att sitta och hålla sin älskade i handen och inte kunna göra något när det är tredje dygnet i rad som han vrider sig i smärta och inte kan sova, inte röra sig, inte slappna av?

Håller alla tassar och ber till SkaparKatten att göra husse frisk!? *tårar på tassen*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Lycka till hos doktorn, husse!”

 1. Tänker på hussemannen, jag vet själv hur det är, smärtan är konstant, periodvis är den outhärdlig- Dessutom så håller jag med dig om de ”gnällspikar” du skriver om.

  Kramelikram

  1. Mjau…. de kämpar ändå på, mina människor, så gott de kan. Husse var (före sommaren)lovad tid till denna utredning INNAN slutet av augusti. Det är inte precis nån som brytt sig om att han väntat i ett halvår med värk som ingen kan ana?! *suckar*
   TassKram Wikki

  1. Det är nog mycket jobb kvar för husse – hans kropp är så inställd på smärta att den reagerar på minsta lilla… Men hopp det har vi alltid!

   Vad bra med vaccinationer ändå, tryggt för oss missar att det finns!
   NosPuss Wikki

 2. Våran husse har så väldigt ont i ryggen sen han ramlade ned från ett tak, kotfrakturer lite här och där. Tyvärr så upptäckte inte läkarna förrän det var för sen och det går inte att reparera allt. Matte piper och har ibland väldigt svårt att andas, sen krångar hennes rygg med jämna mellanrum, trots det så är faktiskt den som trots allt är piggast. Lillhusse hoppar på kryckor sen snart två är, gick på ett ben som var av efter en misslyckad operation. Ja, alla har vi vårt lilla elände, men vi håller ut trots att det inte alltid är så bra. Du ska få se att de tar reda på vad som är fel med din husse och att allt ordnar sig till det bästa.

  Taxkramisar.

  1. Husse träffade i alla fall en snäll doktor som lyssnade ch försökte förklara hur smärta kan spöka… Vi ska se hur det kommer att fortsätta! Nu är matte rejält förkyld också. De har ett halvt apotek med sig hem!
   NosPuss Wikki

 3. Våran husse har så väldigt ont i ryggen sen han ramlade ned från ett tak, kotfrakturer lite här och där. Tyvärr så upptäckte inte läkarna förrän det var för sen och det går inte att reparera allt. Matte piper och har ibland väldigt svårt att andas, sen krångar hennes rygg med jämna mellanrum, trots det så är faktiskt den som trots allt är piggast. Lillhusse hoppar på kryckor sen snart två är, gick på ett ben som var av efter en misslyckad operation. Ja, alla har vi vårt lilla elände, men vi håller ut trots att det inte alltid är så bra. Du ska få se att de tar reda på vad som är fel med din husse och att allt ordnar sig till det bästa.

  Taxkramisar.

  1. Husse träffade i alla fall en snäll doktor som lyssnade ch försökte förklara hur smärta kan spöka… Vi ska se hur det kommer att fortsätta! Nu är matte rejält förkyld också. De har ett halvt apotek med sig hem!
   NosPuss Wikki

 4. Käraste Wikki! Vi vet hur det är! Gammelmatte och matte har i många år suttit och hållit gammelhusse i handen när han har gråtit och skrikit av smärta och ångest. Det är hemskt! Nu har gammelhusse dött, men minnena finns ju kvar… vi håller alla tassar för din husse och lovar att be för honom. Hoppas av hela mitt hjärta att han snart får hjälp!

  Varm tass från Imma, abbemissa.

  1. Ja det är tungt för matte ibland att svara på frågan varför hon hoppat av gymnasiet och inte jobbat på två år ”Jag har skött om min sambo” – folk tror liksom inte på det… Hon är ju så ung!
   TassKram Wikki

 5. Hoppas att det går att hitta någon bot!
  Här hemma har vi istället Micke som snart kommer behöva en ny njure… :/

  1. Oj hoppas det går att hitta någon passande donator innan det blir alltför jobbigt då? Njure kan ju en släkting eller syskon donera om de matchar och vill ge. Men jag önskar att alla människor tog och tänkte ifråga om organdonation när de har chansen, jag menar det finns mycket som kan ersättas om någon behöver. Visst det är tragiskt att vissa organ måste komma från en avliden person. Men å andra sidan om det kan rädda en annan människas liv – då kompenserar det väl ändå något???! Jag och många runtom mig skulle se det som en god sak trots allt.
   Håller tassarna för Micke!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *