Min kompis Yatzy är med på Månadens Bild på Kattsajten!

Heja Yatzy, nu har jag röstat på dig!

Yatzy har bild nr 12 på Kattsajtens månadstävling:
yt

Det får mig att inse att jag måste be matte att lägga in lite nya bilder på oss i våran egen sida på Kattsajten! Nova är ju inte ens med där…. Gråt inte Nova, jag ska hjälpa matte att fixa det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Min kompis Yatzy är med på Månadens Bild på Kattsajten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *