Favoritparfymen är tillbaka!

miamiglow

Jennifer Lopez ”Miami Glow” som lanserades 2005 försvann från parfymdiskarna men är nu tillbaka – dök upp i oktober utan större förklaringar… hugg alla flaskor du kan hitta innan den försvinner igen???

Det är min och mattes favoritparfym!!!! Kryddig, sensuell och god! *sniffa sniffa njuta!*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Favoritparfymen är tillbaka!”

  1. Läste att matte hade varit in till sjukhuset med husse! Hoppas att det inte är något allvarligt! Kan jag göra något för matte tror du?
    Parfym – nja, jag tror att mina och pladders kissar skulle få spader om vi använde något sådant, men det är många som doftar väldigt gott när man möter dem ute (Connys kommentar). Fast nu tycker jag att det är för kallt att vara utomhus, så jag springer omkring i källaren och nosar. Det finns mycket att nosa på där, men inte parfym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *