Ni undrar säkert varför…

…jag inte skriver en rapport om det här:
109

Örebro Katthems roll är att se till att de här kissarna får ett jourhem och vid behov givetvis veterinärvård. Just nu jobbas det för fullt med att akut hjälpa katterna och det är viktigast..!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ni undrar säkert varför…”

 1. Det matte tycker om såna där människor lämpar sig inte i tryck. Hon säger att vi ska låsa in såna människro och kasta bort nyckeln. Vi skulle vilja bita den där människan riktigt mycket, både länge och väl.

  Tyvärr så kan inte matte hjälpa till, för hon är jätteallergisk mot katter. Hoppas att det löser sig så dessa katter får ett hem, nu när snart julen står för dörren oxå.

  Taxkramisar.

  1. Allt är inte riktigt så illa som det ser ut. Ibland skriver tidningar fullständigt fel. Och för att inte göra tilltrasslade saker värre så kan jag inte berätta mer just nu. Men jag lovar, det görs allt som behövs för dessa katter, säkert!
   TassKram Wikki

 2. Det matte tycker om såna där människor lämpar sig inte i tryck. Hon säger att vi ska låsa in såna människro och kasta bort nyckeln. Vi skulle vilja bita den där människan riktigt mycket, både länge och väl.

  Tyvärr så kan inte matte hjälpa till, för hon är jätteallergisk mot katter. Hoppas att det löser sig så dessa katter får ett hem, nu när snart julen står för dörren oxå.

  Taxkramisar.

  1. Allt är inte riktigt så illa som det ser ut. Ibland skriver tidningar fullständigt fel. Och för att inte göra tilltrasslade saker värre så kan jag inte berätta mer just nu. Men jag lovar, det görs allt som behövs för dessa katter, säkert!
   TassKram Wikki

 3. Ni har väl fullt upp antar vi och vi får säkert veta mera när det lugnat sig lite..Skönt att katthemmet finns!Nosbuff

  1. Jo men eftersom matte är mycket på katthemmet så blir det ju automatiskt liksom nostystnadsplikt för mig också, det tror jag ni har förståelse för!? =^:^= Det hade ju varit skillnad om matte varit helt utomstående. Alla katterna har det i allafall bra nu, det är huvudsaken!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *