Nu är jag anmäld…

Till Lussekatt – få se hur det går…

lussekatt_och_leah

Rapporterar när jag vet mer – det går inte att rösta ännu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Nu är jag anmäld…”

    1. Än så länge är jag bara anmäld att delta – de kommer att välja ut vilka som det ska gå att rösta på sedan och det är ju bara att hoppas att man har chans att komma med!
      TassKram Wikki

    1. Än så länge är jag bara anmäld att delta – de kommer att välja ut vilka som det ska gå att rösta på sedan och det är ju bara att hoppas att man har chans att komma med!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *