Att smyga som en Ninja

…så här smyger en professionell Ninja-katt:

https://youtu.be/c7myhDyR3ms
Hmmmmmm, jag skulle också vilja ha så där glänsande rena golv??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

19 reaktioner till “Att smyga som en Ninja”

 1. Tack snälla söta goaste Wikki för paketet. De kom fram i dag. Har redan smaskat på Temptations och matte har satt blinkisen på sin måååbil.

  1. Nova och jag är nog mer som Findus då också – det är full sprint direkt som gäller! Som en flock dinsaurier, suckar matte.
   TassKram Wikki

  1. Nova och jag är nog mer som Findus då också – det är full sprint direkt som gäller! Som en flock dinsaurier, suckar matte.
   TassKram Wikki

 2. Jag smyger ofta på matte så där, det tycker jag är roligt men så blanka golv har vi inte. Det blir svårt det när nu alla snö har lenat bort och kvar är det sand överallt. Ni kan ju räkna ut hur det ser ut när vi varit ute, tassar överallt.

  Taxkramisa.r

  1. Stora matte som bor på landet med åkrar runtomkring suckar och säger att hon inte har bara TASSavtryck… det är hela KATTavtryck i full skala här och där!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *