Julklappstips nr 6

GodisREA hos Swecat! Kycklingmums och en god multivitamin som jag personligen kan ge tass-five för!

torr_kyckl vitamin
Nova och jag brukar hänga i husses byxben när hanska ge oss vitaminpasta ur tuben:
__large103 __large104
Och lite andra katterbjudanden! Söta musingar i 3pack kanske?!
mus  mus1  mss1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julklappstips nr 6”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *