Fler Lussekatt-tävlingar!

snorre1

Eskilstuna-Kurirens Lussekattävling har startat! Förra årets mysiga vinnare Snorre skall lämna över Luciakronan till lämlig kandidat från trakten. Senast den 25 november ska anmälan vara inne, den kan du skicka in på den här länken! Foton får vara högst 4 Mb. Du kan se alla inskickade bidrag här! Just nu är det redan 51 st inskickade kattbilder. Må bästa katt vinna! Lycka till!

sundsvall2
Sundsvalls Tidningar har också Lussekatt-tävling. Röstning sker med SMS och det finns massor av underbara bilder inskickade att rösta på! Så här såg förra årets vinnare ut, Issla och Iris:
issla_o_iris   Underbara!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Fler Lussekatt-tävlingar!”

 1. Isla och Iris, vilken bild! Vilken kärlek! Mjauuuuu vad glad jag blir av den! Tack för att du tog med den. Kram kram

  P.s idag kom humlorna från tradera autkionen, katterna är helt tokiga i dessa! I min blog (kopplad i namnet) kan du se ; )

  1. Ja humlorna är supersöta – de har jämt göra att hinna sticka nya mellan beställningarna, så populära är de. Kommer och kikar!
   NosPuss Wikki

  1. Hi hi fast det var lite knepigt jag var tvungen att registrera mej som flickrkatt för att få kommntera…
   TassKram Wikki

 2. Hej, matte har haft lite ont om tid, men så är hon glömsk oxå, fast vi påminner att hon ska gå ut på din blogg.

  Nu till det viktiga det finns en lussekatt tävling på Dalarnas tidning ute på nätet är adressen http://www.dt.se dit kan man skicka bilder på katter. Lycka till!!!

  Taxkramisar.

  1. JA då, jag har haft med Dalarnas Tidnings Lussekatt-tävling tidigare i bloggen, de var nog först av alla tror jag!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *