Ny chans att få katt-soffe-tips!

kattbedd_fin
Britten gör störtläckra kattsoffor… Vill du veta mer om hur man gör en själv? Nerikes Kattklubb har bett Britten komma och berätta om kattsoffan på deras nästa Cafékväll – det är på måndag den 7/12 kl 19.00 på Café Gröna Grodan, Engelbrektsvägen 9, Örebro, och alla är välkomna! Och skulle du inte ha tillfälle att komma på Cafékvällen, så har Britten kurser som du hittar mer om på hennes fina hemsida!
snodd

Jag ska nog be matte att tassa dit?! En liten schäslong i mahogny med maroonröd sammet och guldtassar tror jag skulle passa mig. Den ska ha snirklig frans i nederkant och sådana där långa tofsar med tvinnade snören i änden på kuddarna…  Nova vill ha en bullig pösig soffa i turkos + ljusblått + azurblått paisleymönster och med mänga extra kuddar… Och det ska vara klädda knappar i mitten på varje kudde?!

Å vad det är roligt att man kan fantisera lite… Hur skulle DIN drömsoffa se ut?

Har du sett någon särskilt läcker kattsoffa hos någon eller rentav har en själv, som husse eller matte tillverkat? Maila en bild, så kan jag visa upp konstverket här på bloggen!

     

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ny chans att få katt-soffe-tips!”

  1. Jag VILL jag VILL lära mig det där! Varför är det så långt att åka? Nu blir jag inte bara avundsjuk jag blir JÄTTE avundsjuk! Jag kan ju se Slumpen i en häftig Knallgrön plyschsoffa med svarta ben:) Han ska ju lysa den lilla rackaren:)
    Kram Jam o Spinn

    1. Det kanske finns någon kattsoffefixare på närmare håll?! Ja knallgrönt måste bara passa Slumpen!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *