Wikki Look-Alike-vinnaren är bild nr 10

bowtie2

Bidraget från storkatterna Aslan och Findus tog hem segern i Wikki-Look-Alike-tävlingen! Den lite tufsiga Ohio-katten Bowtie hjälpte dem att vinna prispaketet… visst är ansikts-teckningen och fluffet likt mig!!? *spinner*

Aslan och Findus hittar du på bloggen Gosnosarna (Och lite mer finns på deras gamla blogg Buskatterna). De är två härliga killar, Findus är en röd Maine Coon och Aslan är en cremefärgad norsk skogkatt.

GRATTISMJAU KILLAR!

pris2

Be matte att maila er adress så kommer prispaketet på posten!

(PS. Ja, jag har just fått lära mig att det heter ”skogkatt” inte ”skogSkatt” som jag alltid jamat tidigare.  Det där S:et ska bort i mitten. Mer fakta finns här.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Wikki Look-Alike-vinnaren är bild nr 10”

  1. Nu måste jag ju snabbt tassa ihop nästa tävling, undrar vad den ska handla om…. Älskar att ha tävlingar och ge bort saker!
   NosPuss Wikki

 1. TUSEN TACK SÖTA WIKKI!!!

  Ursäkta att vi inte hört av oss förren nu!
  (Vi har haft fullt upp med att busa så vi har inte haft tid med att sitta vid datorn)

  Tack än en gång!!

  *nospussar från oss*

 2. TUSEN TACK SÖTA WIKKI!!!

  Ursäkta att vi inte hört av oss förren nu!
  (Vi har haft fullt upp med att busa så vi har inte haft tid med att sitta vid datorn)

  Tack än en gång!!

  *nospussar från oss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *