Nästan alla mina E är slut

oops

Dt har hänt något med mitt tangntbord så dt vill int skriva ut bokstavn som ni märkr fattas i dnna txt…

Jag skull bhöva tt sånt där tangntbord md n ”oops!”-knapp på. Och jag lovar: Jag har int varit och gnagt på nån kabl dn här gångn.

Aha om jag slår stEnhårt mEd tassEn så får jag i alla fall stora E!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nästan alla mina E är slut”

    1. Vad skönt att ni flyttbestyrat färdigt!!! Hoppas att allt svansat in på rätt ställen nu och ni kan hänga med på kommande tävlingar??!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *