Maru – en japansk idolkatt!Dui och Deco visade just hur man kan klämma in mycket katt i liten låda. Men här har ni det japanska låd-proffset Maru!
maru_video
Han är så berömd att det t o m finns en bok och en DVD om och med honom – ”I am Maru!”. Här kan du kika in på Marus egen blogg full av vackra bilder.Maru är en lätt överviktig scottish fold med ovikta öron (Alla folds har inte viköron.) och en härlig uppsyn i sitt godmodiga runda ansikte. Han har en stor kärlek till att hoppa ner eller kasta sig in i allt som verkar ha en öppning…

https://youtu.be/nCTey9W5YDc
Tänk att vara så berömd! Undrar om det betyder att Maru är snäll och hjälper hemlösa katter?

marudesu

Jag kan inte läsa tillräckligt med mjaupanska för att kunna förstå texterna! Men när jag tittar på videon där Maru ”meooooows” så förstår jag allt han säger! Så att PRATA mjaupanska det kan jag! Här hos Mugumogu hittar du fler roliga filmklipp!

All videos and photos © Mugumogu

maru

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Maru – en japansk idolkatt!”

  1. Foldar med raka öron brukar ha ganska små öronstrutar… Men visst har han ett underbart utryck i nyllet! Han är dessutom en perfekt avbild av kända manga- och animékatten Chi, så man kan förstå att Maru är poppis i Japan! Hm lite fet är han nog…
   TassKram Wikki

 1. Maru är ju helt underbar, vi har sett honom förut! Vilka fantastiska glidningar!!! 😀
  Våra katter må vara underbara på alla de sätt, men Maru är ju så fantastiskt rolig! Kan man skicka er katter på nån kurs kanske så ni lär er att göra så där?!? 😉

  1. Vi har en matta i köket som vi gör likadant med! Full fart från vardagsrummet och så stoppsladd på mattan så den flyger iväg ända till badrummet – störtkul!
   MysKurr Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *