Katt vs helikopter

Jag säger som på crazy actionfilmer ”Don’t try this at home!”… Det här är en pigg exotic katt som älskar att leka med sin helikopter (En Air Hogs Havoc) och jamar förtrytsamt när inte leksaken gjorts flygduglig snabbt nog efter ett dopp i vattenskålen…

https://youtu.be/tD8ndsZWYTE
Men jag tror faktiskt att jag skulle gilla den här leksaken – om man har någon som kör den riktigt försiktigt intill – den får ju inte framföras av en amatör som bara tjongar den i nosen på kisse för fort och hårt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katt vs helikopter”

    1. Men ni får sätta in stränga regler för husses handhavande av helikopter: Bara i golvnivå och absolut inte på katt som blir rädd! Annars får han leka med den själv utomhus!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *