Det kom ett mail från Cubby!!!

…och hans kompisar! Jag blev så glad. Så här lyder det:prestoncubdigitgifthumb
”Hi Wikki
– thanks so much for noticing our website & including us in your blogs. Of course it was o.k. to use pictures from theartofcats, in fact I’m quite delighted with the selection of pictures you chose, Jeannie the blind lady is a dear friend of ours at the Pike Place Market. The page you made about Cubby looks very nice!
We will mention the address of your blogsite on our site. It’s a delight to hear from people around the world and to know that other humans as well are concerned about the wellbeing of cats.
Also feel welcome to write at any time & let us know if there’s anything we can do to help.
-Thanks, Patrick, Jason, Cubby and the cats at the house of cats!”

catwaksthree
På den översta bilden får Cubby och Digit klappar av sin vän Preston, och på den här bilden är Cubby hemma i galleriet hos sina kattvänner… Något som är anslående när jag tittar runt på alla bilder i deras album, är hur otroligt rent och fint allt är, hur blanka och välmående alla katter är! Härligt, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Det kom ett mail från Cubby!!!”

 1. Det är så här katter ska ha det, klätterställningar i hela huset det måste vara livet för en misse. Huset ombyggt efter deras önskemål, tänk om alla katter i hela Sverige bara kunde få ett hem, nej i Sverige har katten alldeles för låg status. Den borde höjas, så vi slapp se alla hemlösa katter, som inte har någon egen husse och/eller matte.

  Matte är så arg för alla dessa upphittade katter som inte någon verkar ha efterlyst, finns en katt som upphittades i Djurås, vid en MC-butik. En vacker raskatt men ingen märkning ingen efterlysning, den vackra missen är det ingen som saknar horribelt. Matte blir så ilsken, för tar man ansvar för ett djur så tar man det fullt ut vad som än händer. Du kan ju läsa på vår sida, så får du se att vi hundar är väldigt dyra i drift och ändå är vi kvar i familjen efter alllt vi fixat till med.

  Taxkramsiar.

  1. Hi hi jag har också varit lite dyr i drift… Min funktion som hemmets avbitartång har inte alltid uppskattats!!?
   NosPuss Wikki

  1. Visst blir man glad när någon som har ett så fint kattställe så långt borta i alla fall hör av sig!! *nosrodnar stolt*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *