Har du varit på sorkfiske någon gång?

rodentfishing
Den skicklige konstnären Max Magnus Norman vet hur viktigt det är att dela sin katt Veras intressen, som t ex jakt. Och kattens främsta intresse förutom att sova (och ett par månader om året; sex) är jakt. På Max sida kan du läsa om kattgeväret, flugjakt och om sorkfisket!

Sorkfiske är en populär sport vilken är lika roande för katten som för dess ägare. Med hjälp av ett särskilt sorkfiskespö kan Vera ljudlöst sänkas ned på den intet ont anande gnagaren…

”Katten fastsätts på ett för den bekvämt sätt en aningen vinklad nedåt i selen. Den exakta vinkeln är inte särskilt viktig då katten är ett förslaget djur och lätt hittar den bästa attackvinkeln själv.” beskriver Magnus. Heja Vera, du har en cool husse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Har du varit på sorkfiske någon gång?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *