Vill du också ha en Nova?

Ja, som ni vet så har ju jag en jättemysig röd kattkompis som heter Nova. Men nu är det så att det finns en otroligt vacker hemlös Nova omhändertagen hos katthemmet Kompis! Kanske du kan hjälpa henne att hitta hem?
nova Söööööööt!!!
Nova har stått på kö ett bra tag för att komma in på katthemmet och nu har det blivit ledigt. Hon kommer från en kattsamlare som försvann och då fick myndigheten rycka in och på så vis kom de till Kompis tillsammans med sin vän Marmelad.
nova1 ”Gosa mej!”
Båda katterna är sociala. Nova som troligen är en Perser är mellan ett och två år. Marmelad är cirka sju månader gammal. Så här ser hon ut:
marmelad
Vill du veta mer om Nova och Marmelad? Kontakta katthemmet Kompis/Maritha på telefonnummer: 0706-07 13 90 mellan kl 09.00-19.00 alla dagar utom onsdagar och söndagar.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vill du också ha en Nova?”

  1. Hej Wikki! Vilken fin blogg du har. Sanna djurvänner som dig skulle det behövas fler av. Det finns så mänga djur som far illa tyvärr. Jag kan bli så arg och ledsen när jag tänker på det.

    Sköt om dig och de dina! Zelda hälsar!
    // Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *