Lek med dina bilder!

Jag har så svårt att hålla tassarna i från att leka med PhotoFunia:

julkulewikki
Hur blir din julgranskula? 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Lek med dina bilder!”

    1. Ja nu måste man ju klura lite och knåpa med tassarna för att få till fina julkort snart också!!? *kurr kurr*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *