Hurra! Är inne på Top100 igen!

Den här gången har jag ”lagt mig på” en sjökaptensstudent! Det ni!
top_3

Sidvisningarna har tickat hit:
_vis
Det känns lite som att den här sista månaden som Metro betalar ut något så har jag i alla fall tjänat ett par hundralappar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hurra! Är inne på Top100 igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *