Kul KattHoroskop

catspethoroscopeslibra

Brukar du läsa ditt horoskop? Till min förtjusning hittade jag ett litet humoristiskt horoskop för katter på Cats-Tell. Fast jag blev allra mest förtjust i de härliga illustrationerna till varje stjärntecken…

catspethoroscopessagittarius1

Om en katt som är född i Kräftans tecken kan man läsa: ”Your cat is absolutely adorable! It doesn’t matter if it is cross-eyed or missing patches of fur, this cat is one that you can’t help but love. Cats born while the sun is in Cancer are loving, caring creatures. They always want to be at your feet, on your lap, or in your bed, and they will usually warm up to new people and pets once they know that it’s your friend, too.” Så här ser Oxen-katten  och Tvillingkatterna ut:

catspethoroscopestaurus catspethoroscopesgemini
Vill du har mer komplicerade horoskop kanske du ska läsa den här boken som dock inte hanterar specifikt katter. De sidor jag hittat med svenska katthoroskop har mest varit larviga, tyvärr…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *