Jag vill också ha en Wikkibil!

wikkibil
Den är bara sååååååååååå…. Wikki!!!
Bilen tillhör MadCat i Madison, Wisconsin, en affärskedja som stödjer ett ”No Kill!”-djurhem – de har en störtskön hemsida som heter FelineUnderground! Vrrrroooooooooooom-mjau!

truckside

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag vill också ha en Wikkibil!”

  1. Bilen såg ju nästan ut att vara du, fast större och kantigare förstås. 🙂

    Jag fick ditt paket idag och är alldeles till mig. Blev så glad att jag fick tårar i ögonen. Tack så väldigt mycket!!
    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *