Roxana grannkatten som blev kvarglömd

roxana_juli_

I somras mötte vi henne när vi var ute på promenad. Då hade hon ett hem och fick kila ut och in som hon ville via ett öppet fönster. Under hösten flyttade hennes människor och lämnade sina katter kvar. Nu finns de i jourhem och hoppas på att hitta nya hem! Här hittar du Roxana, hennes kompisar Romeo och Rosalin samt flera andra katter i Örebro som nu bor i tillfälliga jourhem. Vilken av dem får flytta till dig?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Roxana grannkatten som blev kvarglömd”

  1. Hoppas hon får nåt hem…

    I morse upptäckte vi förresten att vi har haft rena sork-invasionen i vårt förråd (där vi bl a haft säckar med fågelmat till frö-automaterna – yummy yummy sa sorkarna). Gissningsvis har vi haft sorkar där länge, även fast vi inte fattat det förrän nu… Det skulle ju lätt förklara varför den här vita katten med svarta fläckar varit fixerad vid att springa runt hos oss, även om h*n egentligen har ett hem redan!

    1. Bor man på landet så är det plåt- eller plasttunnor som gäler till ALLT ätbart, det visste ni väl? Knappt så att det håller möss och sorkar borta… Säkert har grannkatten hjälpt er decimera gnagarbeståndet ändå?!! Sätt ut fällor bums. Eller Anticimex?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *